Klacht: FlexxFloors Click de Luxe voldoet niet als volwaardige vloer

SitaSiddiqie op 03 mei 2020 over Fetim Group in de categorie Vloerbedekking, Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onze vloer, Flexxfloors Click, kleur Sierra Nevada met veel liefde en enthousiasme gekocht in december 2018. Al snel zaten er kieren en krassen. Ook vertoont de vloer putjes. Dit is onze 2e vloer na 10 jaar. We hebben in 10 jaar niet zoveel klachten gezien als met deze vloer in 1 jaar.
Na dit aangegeven te hebben in de Karwei in Barendrecht is onze klacht doorgestuurd naar Fetim Groep. Fetim Groep heeft onze klacht afgewezen op basis van de verkeerde ondervloer. Hier ben ik het niet mee eens. Een andere ondervloer lost putjes misschien wel op, maar geen krassen en kieren. Ik heb bijna €1.100,- betaald voor allen mijn woonkamer en de gang en ben bij elkaar 8 maanden tevreden geweest. Dit kan gewoon niet kloppen. Ik ben geen tevreden consument terwijl ik wel gewoon garantie heb op mijn product. Steeds denk ik ach laat maar gaan. Maar ik kan mij er niet bij neerleggen dat er op zo een manier met een klant wordt omgegaan. Ik kan geen vrede vinden door dit ongehoord voorbij te laten gaan. De vloer deugt gewoon niet. Nu, anderhalf jaar na deze aankoop, is de vloer alleen maar erger en erger geworden, qua krassen en kieren.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een goed gevoel hebben over mijn aankoop. Ik wil graag tevreden zijn. Dit kan opgelost worden door een financiële tegemoetkoming (waarmee we delen of de gehele vloer kynnen vervangen) of andere oplossing. Ik heb geen vertrouwen in dit product.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fetim Group

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fetim Group nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SitaSiddiqie