Klacht: FastFurious Live is geannuleerd. Kaarten zijn gewoon nog te koop

op 04 september 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Viagogog (gelikte site) 2 kaarten voor FastFurious live gekocht 157,- voor zaterdag 24 februari. Eenmaal aangekomen was de show verplaatst naar zaterdag 15 september. Geen bericht gehad…. dat was al vreemd omdat iedereen een mail zou hebben ontvangen….. Op de officiële site van FastFurious staat dat de shows geannuleerd zijn. Op de site van VIagogo worden gewoon nog kaarten verkocht !!!!!!! Ik kan geen telefonisch contact opnemen. WAARDELOOS!!!!!! Kan nergens mijn geld teug halen!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.SBERG