Klacht: Fake product

op 27 juli 2017 over Nathan Natural in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Natural Nathan verkoopt max robust extreme. Snelle spiermassa vergroting en vet verlies. Ik bestellen. Lees er veel positief over. Deze berichten blijken allemaal fake. En op Nederlandse forum staat uitgelegd door mensen dat het niet kan werken. . Ik wil het liefst mijn geld terug. Ik heb ze 79 euro overgemaakt voor 3x 60 kapsels. Beetje dom van mij.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg. Of als ik andere mensen kan laten weten dat zij dit niet moeten kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nathan Natural

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nathan Natural nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jorein