Klacht: Facturen terugbetalen en bereik.

op 05 juli 2016 over Typhone in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een abonnement besteld en had het op tijd geannuleerd. Vervolgens moest ik 2 maanden wachten totdat zij het hebben geannuleerd waarvan ik voor niks 2 facturen voor niks moest betalen. Ik had met typhone afgesproken dat ze 2 facturen zouden vergoeden en opsturen. Nog laten ze me wachten. Ik probeer hun steeds te bereiken en nemen ze niet meer op. Ik heb zelfs meer als een uur zitten wachten totdat ze opnemen. Ik ben het echt beu met hun. Ze beloven iets en doen ze niet terug.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat ze me terugbellen en dat ze hun belofte nakomen, anders ga ik juridische maatregelen nemen. Ik begin er steeds aan te irriteren dat ze niet opnemen en hun belofte niet nakomen. Ik ben te bereiken op nummer 06-54227981.

Suleyman Altin

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Typhone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Typhone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Altin