Klacht: Extreem slechte service!

op 09 juni 2016 over Outlet-Avenue.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn bestelling werd nooit geleverd, na met de verschillende post en pakketservices contact te hebben gehad, zowel in België als in Nederland, kwam ik weer bij outlet avenue uit. Waar ik zeer onvriendelijk telefonisch te woord werd gestaan en het probleem opnieuw werd door geschoven naar een andere partij.
Ik vond de manier waarop er met mijn klacht/zoekgeraakte bestelling werd om gegaan ronduit onbeschoft. Dit is nu al de tweede keer dat de klantenservice van outlet avenue zeer te wensen overlaat. Ik zal hier in toekomst nooit meer een bestelling plaatsen en raad het iedereen af!

Gewenste Oplossing:

Wanneer afspraken worden nagekomen. Problemen bij eventuele bestellingen serieus worden genomen en opgelost. Bovendien ben ik tevreden als de bestelling geleverd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Outlet-Avenue.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Outlet-Avenue.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marleanne