Klacht: Extra koopavond 17 augustus…. geen artikel voorradig

op 17 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond, ik ben op vakantie in Bourtange te Groningen.
Ik zag gisteren een kruitvat folder met een extra koopavond met flinke kortingen te 17 Augustus.
Ik ben er speciaal heen gereden , 20 km naar kruitvat Ten Apel.
Ik vraag de jonge kassiere naar het heren scheer mes van Gillette wat een scherpe aanbieding was. Is dit artikel niet geleverd… geen alternatief…geen latere ophaal mogelijkheid….gewoon pech . Ik vind dit een zeer slechte aktie. Als ook de 1+1 nivea aktie waarbij je kans maakt op die mooie keuken, ik koop niveau maar kreeg geen aktie code.
Ik zat buiten even mij kassabon te check, en ben toen terug gegaan om te vragen hoe de aktie werkte, kreeg ik alsnog de code met een excuus maar dit is toch belachelijk. ….. koude douche voor kruitvat Ten Apel.

Gewenste Oplossing:

Als kruitvat mij alsnog de aktie betreft het scheermes aanbied.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kruitvat aktie dag 17-8