Klacht: Extra in rekening brengen brandstof

op 19 augustus 2016 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Welnu ik thuis kom krijg ik een email met daarin een inhouding van totaal 48 euro op ,jawel, het benzinegeld. Duidelijke afspraak om de auto die vol afgetankt was ook gaarne vol te retourneren. Zo gezegd zo gedaan. Aan de balie op Alicante nog duidelijk nagevraagd en alles was ok. (Devolver con El deposito lleno ?) na het inleveren van de sleutel vond men het niet nodig mee te lopen ter controle en alles was zo goed.

Gewenste Oplossing:

Simpelweg dat mijn 48 euro netjes teruggestort gaat worden. Ik heb conform de regels gehandeld, navraag gedaan en hun eigendom netjes behandeld. Ik verwacht van een bedrijf op zijn minst hetzelfde.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ronald Batenburg