Klacht: extra bagage kosten

op 25 juni 2017 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor extra bagage gekozen via expedia tijdens mijn boeking en darvoor heb ik dus ook extra kosten betaald. En als ik nu mij wil inchecken via Air Lingus moet ik op nieuw extra kosten voor mijn bagage betalen.
Ik was ook an de telefoon met een medewerker geweest, maar die persoon was helemaal niet hulpachtig. De gesprek heb mijn verder 20 euro gekost en ik heb steeds geen oplossing.

Gewenste Oplossing:

Ik wens dat jullie mijn dan of de kosten terug betalen of dat ik verder niet moet betalen bij Air Lingus. Dit is niet mijn eerste keer met online boeking en ik heb nog nooit zo iets aan de haand gehaad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Expedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Expedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Amelia Klatka