Klacht: Excluton wilt niet samen met de dealer mijn probleem oplossen

op 10 september 2018 over Excluton in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas past mijn verhaal niet hier. (max 2500 woorden).
Om mijn klacht te kunnen lezen zie deze pagina:

https:ervaring-modeltuinen-zwanenburg.webnode.nl

Gewenste Oplossing:

Ik heb van Modeltuinen een expertise rapport van Excluton gekregen waar instaat dat dat er inderdaad tegels met schade aangetroffen zijn voor en tijdens verwerken. De leverancier weet eigenlijk dat ze beschadigde tegels hebben geleverd.

We hebben voor A merk tegels gekozen.

Ik ben tevreden als ik een tegemoetkoming in de aanschafkosten krijg. M.i. Is er in het productieproces bij de tegels niet goed gegaan. Ik heb 211,50 euro van de dealer gekregen en ik wil het rest bedrag van de aanschafkosten krijgen en het is 1034 euro.

Reactie van de melder van de klacht Klant0101

6 maanden geleden - Graag reageren!!

Alle klachten die gemeld zijn door Klant0101