Klacht: euwe mascara gekocht, uit de verpakking gehaald & bleek uitgedroogd te zijn.

op 13 december 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop met regelmaat mijn lievelingsmascara (False Lash Telescopic Black )van Loreal. Bij de laatste aankoop van mijn product bleek dat de vulling nagenoeg leeg/droog was. Hierdoor heb ik het niet kunnen gebruiken, er bleef geef mascara op mijn wimpers zitten. Heb het product hierdoor niet kunnen gebruiken

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe mascara (False Lash Telescopic Black ) ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Birgit1989