Klacht: Error bij betalen

op 20 juni 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist een bestelling bij boohoo gedaan maar na het betalen kwam er een storing in beeld. Het geld wel van mijn bankrekening afgeschreven maar geen bevestigingsmail gehad. Ik zag dat meerdere mensen dit ook hebben gehad en dat uberhoud contact krijgen met boohoo niet zo makkelijk gaat. Ik baal er echt van en heb ze al mailtjes en berichten op facebook enzovoort gestuurd, maar ben bang dat mijn geld verdwenen is.

Gewenste Oplossing:

Geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mashamentink