Klacht: Ernstige maagklachten na eten van gerookte zalm

op 28 december 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister heb ik samen met mijn schoonmoeder de Ikea Haarlem mogen bezoeken waar we beide een broodje hebben gegeten. Ik had de gerookte zalm met een los broodje genuttigd. Wat overigs heel goed smaakte. Echter onderweg naar huis kreeg ik last van ernstige buikkrampen misselijkheid en braken. Doordat ik voorafgaand van de lunch niets heb gegeten en daarna niet meer kon eten, is het vrij zeker dat de de “voedselvergiftiging” door dit eten is veroorzaakt

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer een passende regeling is getroffen door ikea

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door V ros