Klacht: Erg traag de koffie druppelt eruit.En giet opvangschaal leeg bij ontkalken

op 26 april 2017 over Miele in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Koffie apparaat van december 2016 al 2 x monteur geweest en 1 x een technicus woensdag komt na 14 dagen wachten de technicus weer. De koffie druppelt eruit. Anderhalve minuut duurt het minimaal voor ik
een kop koffie heb. En bij ontkalken blijft hij vragen giet opvang schaal leeg terwijl die gewoon leeg is! Erg slechte service! Heb 2 weken geleden weer gebeld ze zouden terug bellen voor een afspraak.. helaas dat waren ze vergeten! Ik zelf gisteren maar weer gebeld en nu mag ik nog anderhalve week op een monteur wachten! Miele moet zich schamen!

Gewenste Oplossing:

Als er een nieuw apparaat komt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Miele

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Miele nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tanjakerkhof