Klacht: Ereader reageert niet meer na 4 maanden gebruik!!

op 17 mei 2019 over Denver Electronics in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De ereader slaat vast. Niets meer mee te doen, haat niet meer aan, batterij opgeladen. Heeft aan dat ie een update heeft maar dat scherm gaat nooit meer weg. Heb m nu 4 maanden in gebruik, spijt dat ik deze ereader gekocht heb want ik kan er niets meer mee. Harde ewset werkt ook niet.

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik na een bericht van Denver over hoe ze t gaan oplossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Denver Electronics

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Denver Electronics nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikke478