Klacht: er wordt niet terug betaald

op 02 juli 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

OP 21 juni heb ik een shirt dat ik bij Zalando had besteld opgehaald bij het verzamelpunt Gamma op
dekkershoek den haag , .het stond niet, dus dezelfde dag meteen geretourneerd via de Gamma met retourbewijs. Nu ( 1 juli ) nog niets gehoord en men schijnt nergens van af te weten, site niet bereikbaar. Wat een slechte service( om het netjes te zeggen!) IK koop daar NOOIT meer. heb het bewijs van afgifte thuis liggen. Het kostte 27 euro, die ben ik blijkbaar kwijt, en dat voor een Duitse site, merkwaardig!

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anthonetta