Klacht: er is een probleem met je verzoek

op 10 september 2018 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo instagram. Ik kan niet meer op mijn account inloggen en ik voer mijn inloggegevens goed in. Vervolgens komt er dan te staan er is een probleem met je verzoek. ik heb de app al meerdere keren geinstaleerd en hij blijft het zelfde ik heb ook op de help-instagram site gekeken en er heeft niks geholpen. ik kan alleen via internet op instagram en niet via de app zelf hierdoor kan ik niet meer op dm en kan ik geen vrienden taggen fotos plaatsen etc. ik kan via andere telefoons wel inloggen maar als ik het op mijn eigen probeer niet.
met vriendelijke groet. mary-ann

Gewenste Oplossing:

ls ik weer via mijn eigen telefoon kan inloggen op mijn instagram account

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door maryannvandenboom