Klacht: Envelop ergens gedumpt, opengemaakt en inhoud gestolen

mecano op 05 april 2013 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik verwachte een envelop en zag toen ik thuiskwam dat deze gewoon bovenop de brievenbussen (ik woon in een galerijwoning) gedumpt was. De envelop was opengemaakt en de inhoud was gestolen. De dief was nog zo “aardig” om de bijgesloten brief waar mijn adres opstaat te laten liggen, anders had ik het niet geweten dat het voor mij bestemd was.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat er andere bezorger komt en dat de inhoud vergoedt wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PostNL

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PostNL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door