Klacht: Energiewacht levert geen dienst

op 21 juli 2017 over Energiewacht in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een flutbedrijf. Maanden geleden problemen met mijn cv ketel gehad, 4 keer een monteur langsgeweest waar ik elke keer meerdere malen zelf voor heb moeten bellen. Elke keer werd beloofd dat er contact opgenomen zou worden, nou niet dus. De laatste keer zou er een onderdeel besteld worden en zou ik gebeld worden zodra het binnen was, je raadt het al, wederom niet. Zelf contact opgenomen, weer geen monteur. Inmiddels is mijn cv ketel dusdanig kapot dat ik geen warm water meer heb. Maar wel brieven blijven sturen en een incassobureau inschakelen omdat ik niet betaal. Vind je het gel dat ik niet ga betalen voor een dienst die jullie niet leveren!!!

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht een compensatie en directe oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Energiewacht over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Energiewacht in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door S.Y.Y