Klacht: Email compensatie

op 23 november 2016 over Caiway in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens de recente grote e mail storing was mijn pa ernstig ziek. De familie en vrienden en bekenden werden op de hoogte gehouden door mijn moeder dmv email. Omdat dat het niet deed heeft het zeer veel moeite gekost om iedereen te bereiken. Alle email adressen omzetten naar een nieuw gemaakt account van een ander email aanbieder. Nadat ik mijn klacht had aangemeld, werd mij gevraagd wat voor financiele compensatie in dan verwachte van Caiway. Wij waren op dat moment de boekjes van de uitvaart dienst van mijn vader aan het vouwen. Ik zei dat ik dat niet wist. Hij zou weer contact opnemen, en heeft tijdens dat gesprek gezegd dat hij dat zou overleggen met zijn team leider. Ik gaf hem al mee dat ik geen tijd had om die extra zenders te bekijken en dat ik het extra sportpakket al had. Ik kreeg afgelopen maandag een mail met Compensatie 0,0.
Ik ben er klaar mee, Maar mijn moeder en mijn Broer ook. denk dat we goed zijn voor meer dan 25 jaar Kabelfoon / Caiway.

Ik ben ook niet vergeten dat Caiway jaren geleden een modem ter beschikking stelde waar je 100 euro borg voor moest betalen.
Op een gegeven moment kreeg je een brief dat zonder tegenbericht je de modem in eigendom kreeg. Over de 100 euro borg werd geen woord gerept. Maar die verviel natuurlijk. Dus een koekje van eigen deeg

Gewenste Oplossing:

Als er een gepaste financiële vergoeding komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Caiway over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Caiway in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Caiway een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Caiway

Heeft op 31 december 2016 om 10:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer van Leeuwen,

Wij zien dat u van de afdeling klachtenafhandeling inmiddels een reactie heeft mogen ontvangen en dat zij mede door de vervelende situatie die is ontstaan, 2 bloemenbonnen hebben toegestuurd.

Wij zullen deze klacht afmelden. Mocht u nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben dan kunt u uiteraard reageren op deze klacht.

Wij wensen u veel sterkte toe de komende tijd.

Met vriendelijke groet,

Jeanine
Caiway Webcare Team

Alle klachten die gemeld zijn door RVL64