Klacht: ek box

op 20 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had een volle spaarkaart ekbox en nu blijkt dat er geen meer zijn maar zie ik op facebook dat er mensen zijn die geen volle spaartkaart hadden en een ekbox meegekregen hebben terwijl er mensen zijn die er voor betaald hebben om een volle kaart te hebben en WA krijgen deze nu er een schandelijke korting van 10procent op de aankoop schande is dit

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn ekbox krijg of een fatsoenlijke korting

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bert14