Klachten over eGlobal Central Nederland

Hieronder kunt u zien welke klachten er over eGlobal Central Nederland zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van eGlobal Central Nederland in de categorie Internetshops - Elektronica

47 klachten gemeld
1.7 /10
18 stemmen
18

Tijdslijn

Wat een ongelooflijk lullig bedrijf. Bestelde artikel was 2 weken te laat en kwam kapot (DOA) aan. Terug gestuurd, opgevolgd via mail wanneer het vervang artikel zou aankomen. Na een maand nog steeds niets ontvangen, nogmaals een mail met de... Lees meer

Ik heb een bestelling geplaatst op 1812020 voor een smartphone, een bevestiging ontvangen van sales@eglobalcentral.nl. 2 weken later, niets meer gehoord en ik heb me ingelogd op hun website - blijkt dat ik geen bestelling daar heb. Ik heb een... Lees meer

Op 12 januari 2020 heb ik een nieuwe smartphone besteld en betaald, ik heb tem 191 mijn bestelling kunnen volgen via een tracking systeem en om dan ineens NIKS meer te kunnen volgen. Heb om uitleg gevraagd maar krijg een... Lees meer