Klacht: Eetrijpe avocado

op 25 mei 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In een maand tijd bij 2 verschillende albert heijns eetrijpe avocado gekocht. Deze avocado’s waren verre van eetrijp. Van de laatste verpakking zijn de avocado’s maar tot 28-05-2016 houdbaar, dit klopt al niet want deze avocado’s waren absoluut nog niet rijp dus nog heel lang houdbaar. Ik had dit product gekocht omdat ik het dezelfde dag nog wou eten.

Gewenste Oplossing:

Als ik eetrijpe avocado koop dat ze dan ook echt eetrijp zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.meijlof