Klacht: Eerste bus heen die vervald tweede bus terug 15 min te laat.

op 13 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb een klacht over de bussen die tussen utrecht centraal en veenendaal de klomp rijden ze zijn nooit optijd of er word gewoon niet gereden en valt er een weg komt er een paar min later geen nieuwe ik vind dit niet normaal hoezo de bussen of altijd te laat of niet komen opdagen komt hier nog verandering in of blijft dit zo ik vind dit niet kunnen namelijk mvg wesley v dam

Gewenste Oplossing:

Als ze een twee of drie min te laat zijn geen probleem maar als er dan geen bus komt en je moet een half uur op de volgende wachten is vervelend zou hier wat aan gedaan kunnen worden .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wesVdam