Klacht: Eerste bestelling adidas is gelijk mijn laatste! Nooit meer

op 18 september 2017 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst een bestelling geplaatst bij adidas en heb mijn schoenen binnen een dag of 2 ontvangen. Ik heb wel hele slechte schoenen gekregen.. Op de neus van de sneakers is gewoon een stukje lijm en er hangen draadjes los bij de veters van de schoen! Ik heb hier een review op de website proberen te schrijven bij de schoenen maar het werd helaas niet goedgekeurd. Ze keuren alleen maar goede reviews. IK HEB NIET BETAALD VOOR SNEAKERS MET LIJM EN DRAADJES DIE LOS HANGEN. Ik wist niet dat de kwaliteit zo slecht is wow! Kijk de fotos als bewijs. Jammer genoeg kan ik alleen een foto zetten

Gewenste Oplossing:

IK WIL DE HELFT VAN DE FACTUUR BEDRAG OP MIJN REKENING GESTORT.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door halimamo