Klacht: een oplossing voor mijn wi-fi mediaconncter

op 23 mei 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tv 40PFL9705h dus met ingebouwde Wi-Fi wat stel ik nu vast dat mijn WI-FI Mediaconnct niet meer werkt na contact te hebben genomen met Philips Belgie en met de verkoper van mijn TV kost toch 1970€ kan me mij geen oplossing geven ook geen alternatie zeggen me alleen Wi-Fi mediacinnect werk niet meer nee er was zelf een die met de raad gaf een nieuwe tv te kopen vriendelijk he nu ben ik een benieuwd of ze me nu een oplossing kunne geven

Gewenste Oplossing:

ik zou graag dat ik mijn pc terug kan schakelen zoals Wi-Fi mediaconnect deed

Reactie van de melder van de klacht Ruysen

1 jaar geleden - Bedankt om mijn klacht over te maken aan Philips ik had niets anders verwacht van dat bedrijf ik had al een chat gesprek met hen en daar kreeg het deksel op de neus met een antwoord van "ja meneer koop dan een nieuwe TV" wel ik heb een nieuwe gekocht meer deze keer geen Philips en ik heb vrienden en familie ingelicht over de diens na verkoop bij Philips hier komt niet nog van die firma in huis. Bedankt voor alles Ruysen J.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruysen