Klacht: een chauffeur die niet weet hoe het moet

op 05 mei 2016 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij mijn man en ik stapte op de Haaksbergerstraat Getfertsingel in de bus. daar mijn man met een rollator loopt en geen gelegenheid kreeg om te gaan zitten viel hij bijna .de rollator schoot verder. en ik later de chauffeur er over aansprak bij het station op een normale manier kreeg ik te horen dat hij niets moest en ik niet tegen hem moest schreeuwen( wat niet waar was) anders nam hij ons niet meer mee .de tijd was om 11.12 lijn 5 naar het station. ik weet niet of ze zo worden opgeleid bij Syntus maar dat geloof ik toch niet. mijn man is 38 taxichauffeur geweest maar hij behandelde de mensen niet zo

Gewenste Oplossing:

als ik netjes wordt behandeld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klaas de haan