Klacht: Een AVG antivirus scanner betaald .bij Global collect,bv

op 26 februari 2017 over AVG.com in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ,
27-1 2017 een AVG virus scanner besteld én betaald aan GLOBAL COLLECT BV ,, niks gekregen ,en een bericht gedaan aan AVG ,krijg een email terug ,,ze kunnen niets doen ,want de AVG is niet bij AVG .nl besteld maar bij AVG.com ,moest ik daar maar contact mee opnemen in het Engels !!! of een lang buitenlands nummer bellen 90 euro cent per minuut .ook in her Engels ,dus ze hebben geen adres of email .wat moet ik daar nou mee ??? ik laat het er niet bij zitten!!!help svp heb een kopie van de bank erbij gedaan , niks geen oplossing .

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 55 euro terug heb ontvangen ,,zelfs stoneren ging niet !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVG.com

Reactie van de melder van de klacht gjm koning

1 jaar geleden - Wie kan deze klacht voor mij oplossen ,wat kan ik doen ????? help me

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVG.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gjm koning