Klacht: Onderzoeks kosten

1dmarkIII op 02 maart 2013 over E-care Repair Service in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ter reparatie gestuurd, buiten garantie, een Philips Home Cinemaset.De HDMI connector moest vervangen worden.Apparaat gedemonteerd en printplaat opgestuurd.Na 1 week antwoord….ongerepareerd retour i.v.m. niet volledig aanleveren apparaat.Kolder in mijn optiek.Contact opgenomen en uitslag connector niet meer leverbaar en was bij hun al bekend!.Terwijl deze volop te verkrijgen zijn daar ze universeel zijn.Echter wel onderzoekkosten ad 34 euro.Als je toch weet dat je het niet kunt leveren hoef je het toch niet meer te onderzoeken? Navraag gedaan en zou teruggebeld worden door technische afdeling maar weer een dame aan de lijn die er geen verstand van heeft.Nu moet ik eerst die 34 euro betalen eer ik de printplaat terugkrijg

Gewenste Oplossing:

Eerst navraag doen omtrent de reparatie en dan actie ondernemen.Niet klakkeloos zomaar afdoen met niet te reparen.....Klant serieus nemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar E-care Repair Service over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb E-care Repair Service een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door E-care Repair Service in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat E-care Repair Service een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

E-care Repair Service

Heeft op 06 maart 2013 om 14:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Het enkel en alleen leveren van onderdelen is niet mogelijk. Dit maakt geen deel uit van onze service als reparatiedienst.

Als oplossing voor dit probleem hebben wij besloten de onderzoek- en transportkosten niet te berekenen. Dit betekent dat het onderdeel zonder kosten retour gaat naar de klant. De klant kan, indien hij dit wenst, het apparaat compleet aanleveren. In dit geval kunnen wij het apparaat herstellen door o.a. dit onderdeel te vervangen en het apparaat te testen op een juiste werking na herstel. Hierop wordt dan ook 90 dagen reparatiegarantie gegeven.

Alle klachten die gemeld zijn door