Klacht: pinstoring

Annelien Westerhof op 09 maart 2013 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben op donderdagavond gebeld voor een bezorging op vrijdag tussen 17u en 21u. De bezorger komt aan de deur met de melding dat het pinapparaat stuk is. Maar ik hoef niks te betalen alleen te tekenen en de telefoon in ontvangst te nemen. Of ik een bankafschrift heb of een recente bon van een pin betaling. Die heb ik helaas niet. En dus krijg ik mijn bestelling van Vodafone gewoon niet! Ik ben al 16 jaar trouwe klant van Vodafone en dit is mijn behandeling? Ik ben dus blijkbaar volkomen onbetrouwbaar! De bezorger vertelt dat ik voor een nieuwe afspraak wordt gebeld doch dat gebeurt niet. De bestelling was het verjaardagscadeau voor mijn zoon en die is nu intens verdrietig.

Gewenste Oplossing:

Dat mijn bestelling direct wordt geleverd. Dit is geen manier van behandeling van trouwe klanten van Vodafone.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynalogic over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynalogic een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynalogic

Heeft op 11 maart 2013 om 12:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Daar de pinterminal van de koerier stuk was is de pintransactie als mislukt doorgeven. Deze gegevens zijn bij ons binnen gekomen toen de koerier terug was van zijn route. Dit was omstreeks 22.00 uur op vrijdagavond 8 maart. Ons Customer Care Center is op dat moment gesloten.
Wij hebben daarom pas op zaterdag 9 maart kunnen bellen om een nieuwe afsrpaak te maken. Deze kan helaas niet op dezelfde dag ingepland worden, maar pas vanaf de volgende werkdag. Dit is telefonisch aan u doorgegeven. In overleg met u is er een nieuwe afspraak ingepland voor dinsdag 12 maart tussen 17.00 en 21.00 uur.

Reactie van de melder van de klacht

10 jaren geleden - Ik heb de reactie van het bedrijf vernomen, echter er is niet door u gebeld, dat heb ik zelf moeten toen a somma van ruim € 4,50!! Wat mij betreft is de zaak hiermee nog niet opgelost.

Bericht van Dynalogic

10 jaren geleden - Ons Customer Care Center neemt contact op met de klanten waarvoor een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Daar u zelf contact met ons heeft opgenomen is er direct een nieuwe afspraak ingepland. De kosten die u heeft gemaakt kunnen wij dan ook niet vergoeden.

Alle klachten die gemeld zijn door