Klacht: Dure Adipower hockeyschoen veel te snel kapot

op 26 juli 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Half september 2015 kocht ik een paar zwarte Adipower kunstgras hockeyschoenen. Deze zijn na 6 maanden (4 maanden ongebruikt door winter- en zomerstop) al kapot, laten op meerder plekken los en er komen gaten in. Voor schoenen van 145 euro absoluut niet acceptabel.

Gewenste Oplossing:

Als ik niet zo halsstarrig door Adidas geweigerd word: zij geven aan vette pech, zoek het maar uit met de winkelier die op zijn beurt slechts wat korting geeft. Ik wil gewoon goede schoenen en niet met een kluitje in het riet worden gestuurd........

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door annick67