Klacht: Dubbele reservering ontvangen

op 19 februari 2018 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren via de site van Goldcar één auto gereserveerd,maar tot mijn verbazing kreeg ik twee reserveringen met een verschillend reserveringsnummer.Contact met Goldcar via telefoon bleek niet mogelijk (de telefoonnummers waren niet in gebruik.) Op de site werd aangegeven dat annuleren en wijzigen via de site bleek niet mogelijk was gezien het lage tarief € 124,33
Het betreft de reservering nr. 13283797 en nr. 13283801 op naam van Jac Weterings als hoofdbestuurder. Ophaaldatum 23-04-2018 Terugbrengdatum 05-05-2018 Kreta. Iraklion

Gewenste Oplossing:

Als één van de twee reserveringen geannuleerd wordt ben ik tevreden omdat ik maar één auto wens te huren en geen twee.Een misverstand dus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dXcuaaXY