Klacht: dubbele kosten autoverzekering

op 23 augustus 2016 over Auto europe in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb samen met mijn vriend een auto gehuurd via AutoEurope bij Goldcar. Wat een ellende!! Wij hebben geen bevestiging gekregen van onze huur dus wisten niet meer exact welke verhuurder nou onze auto kon leveren. Na een aantal balies af te gaan op het vliegveld bleek het Goldcar te zijn. Enorm blij uiteraard, totdat de volgende ellende begon. Ik had de auto + all risk verzekering met mijn American Express kaart betaald bij Auto Europe. Goldcar vertelde ons vervolgens dat zij geen American Express accepteren, en wij dus nogmaals een autoverzekering moesten afsluiten. ?!! Mijn vriend heeft AutoEurope gebeld. Het zou in de algemene voorwaarden hebben gestaan. Oke, alles leuk en aardig maar hadden wij dat kunnen verwachten? Als je voor goldcar kiest, en vervolgens alles wilt betalen, en je kunt kiezen voor American Express, mag je er toch vanuit gaan dat dit mogelijk is? Wij voelen ons enorm misleid en vinden het hooguit belachelijk. Mijn inziens mag dit niet en mochten wij er op goed vertrouwen vanuit gaan dat alles in orde was…

Gewenste Oplossing:

NERGENS!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto europe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto europe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dunja1990