Klacht: dubbel betaald voor huurauto in de VS

op 04 november 2017 over Rentalcars in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

via Vliegtickets.nl een auto gehuurd bij Rentalcars voor een reis naar Californie. ik had een voucher voor zo\\\’n 95 euro. bij het verhuurbedrijf aldaar, Alamo, voucher ingeleverd maar moest toch nog 165 dollar dokken. Volgens mij heb ik dubbel betaald.

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn als het bedrag van zo\\\'m 95 euro die ik hier via Vliegtickets aan Rentalcars heb betaald terugkrijg. dan heb ik 165 dollar betaald. ook nog teveel voor wat mij beloofd was (95 euro). maar dit zou ik kunnen accepteren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rentalcars

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rentalcars nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jjules