Klacht: droog en grote stengels

op 30 juli 2017 over Imperial Tobacco in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook altijd pall mall shag. Bij mijn laatste aankoop kreeg ik per ongeluk jsp tabak van 62 gram. Had het eerst niet in de gaten maar dacht later,wat maakt het uit. Waarna ik he pakje open maakte. De tabak was ontzettend droog en er zaten ook wat grotere tabakjes in. Heb het per ongeluk gekregen i.p.v. paal maal shag maar 1 ding is zeker.Ik koop nooit geen JSP tabak meer en zal er extra opletten dat ik het juiste pakje krijg. Wat een slechte zooi was JSP

Gewenste Oplossing:

gewenste oplossing??? Is bij andere bedrijven kijken hoe ze daar tabak maken. Heb nu gewoon geld verspild

Alle klachten die gemeld zijn door mrtp