Klacht: Drinkglas Pokal springt kapot in mijn hand! WAARSCHUWING!

op 29 mei 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag heb ik (medium) drinkglazen van Pokal gekocht bij de Ikea. Vanmorgen haalde ik een van deze drinkglazen uit de vaatwasser en deze springt zo kapot in duizend stukjes in mijn hand! Nu ben ik gaan zoeken op internet en ik vind hierover meerdere klachten van mensen die hetzelfde hebben ervaren. Blijkbaar wordt dit niet serieus genomen door Ikea want deze glazen zijn nog altijd te koop! Je moet er niet aan denken wat er kan gebeuren als je er kokend heet water in hebt of als er bijvoorbeeld glas in je oog springt. Ik heb een klacht ingediend bij Ikea, maar wilde ook andere mensen hierover informeren/waarschuwen.

Gewenste Oplossing:

Glazen uit de verkoop halen of verbeteren zodat dit niet meer gebeurd. In de tussentijd een waarschuwing uitsturen naar klanten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door IKEA in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat IKEA een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

IKEA

Heeft op 30 mei 2016 om 08:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Anibofra