Klacht: dreigen, kan niet opzeggen WAARDELOOS bedrijf

op 18 januari 2012 over Hostway in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit bedrijf begint uit het niets opeens dreig emails en smsjes te sturen. Ik heb daarna geprobeerd op te zeggen maar er wordt daar niets gedaan. Hun communicatie is onbeschoft om het op zijn meest netjes te zeggen. Het is zoiezo belachelijk dat je alleen per brief / fax kunt opzeggen.

Gewenste Oplossing:

Kijken naar de ENORME hoeveelheid klachten overal op het internet over dit bedrijf; het EINDE van dit bedrijf. Sluiten deze criminele instelling. Voor mij persoonlijk dat ze al mijn gegevens deleten, mij niet meer lastig vallen

Alle klachten die gemeld zijn door StevenHostwayZUIGT