Klacht: Dramatische service

op 17 september 2018 over Rentalcars in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Triest dat een groot bedrijf als rentalcars niet eens de moeite neemt om klachten te behandelen, aan de telefoon behandelen ze je al als oud vuil en een klacht die daarop volgt is dus ook niet waard om te behandelen, wat een zooitje en ik heb al heel wat klachten gelezen over rentalcars.
Ik raad iedereen af om hier ooit een auto te huren!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Mensen behandelen als gewaardeerde klanten!!
Mensen niet oplichten!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rentalcars

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rentalcars nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sebas1976