Klacht: Draaiplateau Combi Magnetron sprint uit elkaar

op 14 juli 2016 over Whirlpool in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het bereiden van een ovenschotel in mijn Whirpool AMW523/IX hoor ik een knal vanuit de keuken komen. Hierbij kom ik tot de ontdekking dat het draaiplateau in stukken is gebroken. gevolg een boel scherven. dit lijkt mij erg onveilig.

Dit mag natuurlijk niet gebeuren bij een Whirpool apparaat van nog geen 5 jaar.

Omdat ik hier melding van wilde maken een mail gestuurd, echter een standaard antwoord dat ik maar moest bellen. toen ik belde met mijn klacht werd ik 3 keer door verbonden en de derde gaf aan dat ik een mail moest sturen en nam mijn klacht niet serieus.

vandaar via deze weg.

Gewenste Oplossing:

Mijn klacht word serieus genomen en een veilig draaiplateau.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whirlpool

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whirlpool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nielsi