Klacht: dossier in mei gesloten, beslaglegging nog steeds op gang

op 11 juli 2017 over v.d.Bergh & Partners in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen mei is mijn dossier gesloten, en een bevestiging gestuurd naar mijn emailadres dat alle openstaande vorderingen zijn voldaan. Dit incassobureau heeft nog steeds niet aan mijn de UWV doorgegeven dat de beslaglegging kan worden stop gezet, conlusie: ik ontvang al 2 maanden fors minder uitkering, en deze maand is het weer hetzelfde geval, omdat ze nog steeds niets hebben doorgegeven. Ze storten mijn onterecht ingehouden deel van mijn uitkering ook niet van zelf weer op mijn rekening, maar moet er zelf achter aangaan.

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn als ze de uitkeringsinstantie doorgeven dat de beslaglegging kan worden stopgezet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over v.d.Bergh & Partners

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over v.d.Bergh & Partners nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karakoyuncuk