Klachten over v.d.Bergh & Partners

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over v.d.Bergh & Partners en kunt u zien welke klachten v.d.Bergh & Partners reeds opgelost... Lees meer >

Statistieken van v.d.Bergh & Partners in de categorie Deurwaarders

1 klachten gemeld
1.8 /10
23 stemmen
23

Tijdslijn

Zomaar afspraak stop zetten

Klacht van op 14 mei 2018 over v.d.Bergh & Partners in de categorie Deurwaarders

Hun hebben beslag op mijn vakantie geld geleged met een verkeerde berekening van beslagvrijvoet Nu opdracht gever webcasso gebeld omdat van den berg niet mee werkt met een regeling . Webcasso gaat akkoord en mailt van den berg en partners om... Lees meer

Afgelopen mei is mijn dossier gesloten, en een bevestiging gestuurd naar mijn emailadres dat alle openstaande vorderingen zijn voldaan. Dit incassobureau heeft nog steeds niet aan mijn de UWV doorgegeven dat de beslaglegging kan worden stop gezet, conlusie: ik ontvang... Lees meer

Onterechte beslaglegging

Klacht van op 14 juni 2017 over v.d.Bergh & Partners in de categorie Deurwaarders

18-01: regeling aangevraagd voor 2 dossiers bij webcasso, via van den bergh, deze zou voorgelegd worden bij webcasso, hier heb ik nooit antwoord op gehad. 28-01: nog geen bericht gehad, besloten te beginnen met betalingen zodat mij niks toegeschoven kan worden.... Lees meer

11 april 2017 krijgt ik een brief van v.d.Bergh& Partners .ik zou een bedrag van €302,92 open hebben staan. ik heb reeds voldaan €420,00 (de hoofsom)aan hun besloten vennootschap Direct pay services B.V te Barendrecht Ik ben het totaal niet... Lees meer

Wat een eenvoudig Simpel prepaid kaartje niet voor ellende kan zorgen. Hoofdsom 207,45 wat nu dus bijna 800,00 is geworden. Ik heb te maken met WebCasso Directpay en v.d.Bergh . Deze zijn allemaal van 1 bedrijf Ze hebben zel een Schuldhulpverlening. Ach kan... Lees meer

Wat een eenvoudig Simpel prepaid kaartje niet voor ellende kan zorgen. Hoofdsom 207,45 wat nu dus bijna 800,00 is geworden. Ik heb te maken met WebCasso Directpay en v.d.Bergh . Deze zijn allemaal van 1 bedrijf Ze hebben zel een Schuldhulpverlening. Ach kan... Lees meer