Klacht: Doos ontvangen, zonder Samsung Galaxy S2!!!

Romy36 op 17 maart 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zojuist het doosje van mijn Samsung Galaxy S2 ontvangen. Wat al gelijk raar was, was dat deze heel slordig in een Lidl plastic zak verpakt zat…

Ik opende het doosje van de samsung, en er zat helemaal niets in!

Wat mij ook al opviel, bij Track&Trace, was dat het pakketje in het distributiecentrum ong. 150 gram woog. Echter, toen er stond dat het pakketje onderweg was, woog het ineens 685 gram!!! Nou, het pakketje dat ik ontving was bij lange na geen 685 gram!

Daarnaast stond er bij ontvanger: onbekend. Terwijl er een sticker over mijn naam heen is geplakt. Degene die mij de mobiel opstuurde heeft dus wél mijn naam opgeschreven.

Gewenste Oplossing:

Ik neem aan dat iemand van TNT de inhoud van het pakketje heeft gejat. Het doosje snel in een Lidl plastic zak (!!!) heeft gestopt, vervolgens mijn adressticker op de zak geplakt (met dus een sticker over mijn naam heen) en vervolgens richting mijn huis gestuurd.

Ik zou dus graag vergoeding willen van het bedrag dat ik hieraan kwijt ben geraakt, wegens diefstal!

Alle klachten die gemeld zijn door