Klacht: Doorverkopen werkt niet

op 08 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde vandaag kaartjes bestellen voor de tenniswedstrijd in Rotterdam. Toen ik 2 kaartjes besteld had zei iemand tegen mij dat viagogo corrupt is en veel duurder. Omdat viagogo bovenaan bij Google stond heb ik dit bedrijf gekozen… nu ik in 2e instantie bij ticketmaster kijk voel ik me genaaid. Viagogo zegt dat je de kaarten weer kunt verkopen, dus ik heb ze (geprobeerd) om ze weer te verkopen. Dan moet je je creditcard gegevens onder andere opgeven… maar vervolgens als je alles hebt ingevoerd, komt je verkoop niet in je account naar voren… en viagogo kan je echt ner-gens bereiken. Enkel en alleen dmv het aanklikken van je aan- of verkoop maar die staan beide niet gemeld in de account…

Het uploaden van de tickets is ook niet mogelijk.

Ik ben radeloos, heb €240 betaald :-_(

Gewenste Oplossing:

Als ik (grotendeels) mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ManonDijkema