Klacht: Doorrijden bij halte

op 27 juni 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond netjes bij de bushalte te wachten op mijn bus, ik zag hem aan komen rijden dus ik stond op. Ik stak mijn hand uit maar de bus reed gewoon door. Er zaten mensen in dus het was een bus met dienst.

Gewenste Oplossing:

Door deze actie van die buschauffeur kom ik te laat op mijn stageadres. Een tegemoetkoming zou prettig zijn. Het was bus 2 die overgaat in 4 in Tilburg op de middeldijkdreef om 8.57 (hij reed om 8.55 langs)

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 27 juni 2017 om 09:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste RensH,

Jammer om te lezen dat de bus doorreed. Heb dit gemeld bij de regio. Ik kan je via deze weg geen vergoeding geven. Ik adviseer je om daarvoor het contactformulier op onze website in te vullen: http://bit.ly/2sVFmoT

Excuses voor het ongemak. Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina onder @Arriva_NL , Facebookaccount www.facebook.com/ArrivaNederland of ons online contactformulier: http://bit.ly/2qME1Pv.

Met vriendelijke groet,
^JK
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door RensH