Klacht: Door storing site twee keer voor hetzelfde product betaald

op 10 april 2013 over Wehkamp in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeerde een jas van wehkamp te kopen en toen ik eenmaal het moest betalen wat lukte kwam ik terug op de site en kreeg ik een storing melding te zien. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild maar er kwam niets goeds uit. Mij was aangeraden om het opnieuw te kopen en dat ik het geld terug zou krijgen, maar we zijn nu weken verder en ik heb het nog steeds niets terug gekregen. Het gaat om 169.90 euro die ik dubbel heb moeten betalen om de jas eindelijk te hebben ontvangen, maar ik wil mijn geld nog terug.

Gewenste Oplossing:

169.90 euro dat weer terug om mijn rekening gestort wordt. Het is belachelijk dat ik dubbel voor een jas moet betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Wehkamp over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb Wehkamp een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Wehkamp in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Wehkamp een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Wehkamp

Heeft op 11 april 2013 om 14:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Afdeling betalingen heeft de klant een mail gestuurd

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Wehkamp beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]