Klacht: Door idioot rijgedrag komt mijn vrouw ten val

op 08 oktober 2017 over HTM in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij stapten uit met koffers op jozef israelsplein uit bus 18 nummer 1097 om 18.55 op 7 oktober. Chauffeur scheurt tot laatste moment tot busstop waarbij mijn vrouw hars ten val komt. Zeker in deze tijd dat je moet uitxlchecken en met kaart in je hand staat zeer verantwoord rijgedrag. Mijn vriuw heeft nu kneuzingen aan aar arm Ik sprak chauffeur aan op dit gedrag maar hij zei geen sorry of zo. Hij keek me alleen aan.

Gewenste Oplossing:

Dit gebeurt helaas vaker al is het gelukkig meestal minder extreem. Een ouder iemand had iets kunnen breken. Voorzichtiger en beleefder. Daar valt veel te winnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HTM

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HTM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wk62