Klacht: dooie mus

op 03 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 29 mei jl kreeg ik via mijn mail een gratis persoonlijk product aangeboden, maar het product was niet op 31 mei in de winkel aanwezig; het personeel kende het niet en kon het niet eens in de computer vinden. Het betreft een product van Naked juice. Later die week was het product wel in de computer te vinden, maar nog steeds niet in de winkel.

Gewenste Oplossing:

Na een reactie van AH en misschien een nieuwe poging??

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pauline57