Klacht: Geen contact

Rosanb94 op 17 januari 2022 over Disneyland Parijs in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriend en ik zouden 5 januari een dagje doorbrengen in Disneyland Parijs.

Echter testte ik maandag positief, waardoor wij direct onze vakantie moesten afbreken door in Nederland in quarantaine te gaan.

Meteen dezelfde dag een mail gestuurd naar Disneyland Paris .
Tot op de dag van vandaag (17 januari) geen reactie. Meerdere mails gestuurd naar dit mailadres. De dag na terugkomst in Nederland (dinsdag 4 januari) meteen geprobeerd te bellen met Disney. Direct werd er opgehangen door drukte op de lijn. Geen mogelijkheid tot andere manieren van contact. Vervolgens hetzelfde nummer gebeld maar gekozen voor optie 1 ‘reservering plaatsen’ in plaats van optie 2 ‘andere vragen’. Hier werd ik wel in de wacht gezet, maar na 45 minuten gewacht te hebben. Heb ik het opgegeven.

Vandaag wederom geprobeerd te bellen, maar hetzelfde verhaal en na 37 minuten heb ik het opgegeven. In het beleid van Disney staat heel duidelijk dat je je geld terugkrijgt als je het park niet kunt bezoeken om redenen buiten jouw controle (zoals quarantaine, lockdown etc. etc.)

Wij hebben gewoon recht op een refund. En willen heel graag in contact komen met Disneyland Parijs om dit geregeld te krijgen.

Met vriendelijke groet,

Rosan Broekhuizen

Gewenste Oplossing:

Als ik netjes behandeld zou zijn geweest, was ik tevreden met een voucher of wijziging van de reservering. Nu ben ik er niet zo zeker van of ik terug wil komen naar Disneyland en wil ik graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Disneyland Parijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Disneyland Parijs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rosanb94