Klacht: digitenne nooit gewerkt

op 29 april 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb digitenne bij jullie en deze heeft nooit fewerkt ik gebruik deze alleen in de zomer op de camping. Mij werd een nieuw kaartje beloofd deze kreeg ik en weer werkt het niet ik zou gecompenseerd worden voor de periode dat het niet werkte. En daar heb ik tot nog toe niks van gemerkt en vraag daarom om mijn geld dat ik heb betaald terug te storten ik heb om die rede ook besloten mijn digitenne bij kpn onder te brengen.
Op verzoek van de telefoniste heb ik mijn verzoek om mijn geld terug te krijgennu digitaal gedaan hopende voldoende te hebben gedaan u duidelijkheifmd te geven

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terug heb van de periode dat mijn contract heeft gelopen digitenne heeft het nooit gedaan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mike@pdr@hotmail.com