Klacht: Irritatie aan medewerker dierenambulance

op 09 juli 2018 over Dierenambulance in de categorie Hulpverlening

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanavond gebeld naar de dierenambulance, omdat ik tijdens het uitlaten van mijn hond, een gewonde, geringde duif zag zitten. Diertje had zijn vleugel gebroken, bloedde en zijn oog puilde uit, maar hij zat stil op zijn pootjes en lag niet dood. Toen ik belde, kreeg ik een meneer aan de lijn, die vroeg waarvoor ik belde, ik gaf aan dat ik een gewonde duif had gevonden en deze met spoed hulp nodig had. Ik kreeg te horen dat ze daarvoor niet kwamenniet in deze regio reden en ik de politie maar moest bellen. Waarop ik terug wilde reageren met: Nou… Ik denk niet dat ze daarvoor komen… Voordat ik uitgepraat was, had die vent dus gewoon opgehangen, zonder wat te zeggen!? Hoe associaal!? Ik vond dit echt geen stijl van iemand die voor de dierenambulance werkt! Hart voor dieren!!!?? Dat mis ik in dit plaatje volledig. Daarnaast was Karel Schot dicht en kwam de zorg pas weer in de ochtend en voor dit dier moest het niet zo lang duren… Anders had ik hem met alle liefde willen brengen! Als ik nog eens wat heb… Of een dier vindt wat echt hulp nodig heeft en dit jullie reactie is… Dan snap ik echt niet waarom dit DIERENAMBULANCE heet! Walgelijk.

Gewenste Oplossing:

Als ze zich daadwerkelijk inzetten voor dieren. Dit vind ik geen stijl. Zeker de communicatie van die vent niet. Heb je geen behoefte of plezier in je werk, solliciteer dan ergens anders. Of het nu vrijwilligerswerk is of niet, het belangrijkse is dat je affiniteit met dieren heb, en dat mis ik in heel deze vent en de manier waarop hij zich uit als dierenambulance, naar iemand die belt voor een gewond dier.
Mijn idee over dierenambulance is totaal verkeerd ingeschat. Terwijl ik zelf als droom had om ooit te solliciteren voor dierenambulance medewerkster, als ik wat meer tijd had... Maar als dit de manier van werken is, breekt dit mijn dierenhart Dieren zijn voor mij levende wezens, die net als mensen gevoelens hebben... En zoals er mee om werd gegaan, vond ik niks dierwaardigs aan vanaf jullie kant. Nog niet te spreken over die vent zijn manieren...

Alle klachten die gemeld zijn door Roxieee