Klacht: Diefstal en bedrog

op 13 september 2017 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Je bent verplicht de kaart 3 jaar te gebruiken, dus 3 jaar kosten. Dat snap ik nog, dat is met mijn creditcard ook, hoewel goedkoper. Ik had 150 euro gestort. Nu heb ik de eerste 12 maanden de kaart niet gebruikt, ik checkte mijn saldo, en er stond tot mijn verbazing niks meer op. Blijkt dat men er per maand 10 euro eraf jatvoor straf. Belachelijk. Hoe kan ik dat geld terugkrijgen??? Staat ook nergens op de site van viabuy vermeld, dat je dit soort ‘ kosten’ moet betalen als je de kaart niet gebruikt!

Gewenste Oplossing:

Als ik de kosten terugkrijg die er nu af zijn gehaald De kaartkosten voor 3 jaar kan ik nog begrijpen, maar die 60 euro niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iana